Termeni si conditii de utilizare

Acest site este administrat de o companie din Romania,  S.C. Creative Garden Works S.R.L inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/4318/2013, cod unic de inregistrare  ( CUI ) 31450307 iar vizitatorii trebuie sa respecte regulile comunitatii in care opereaza aceasta companie.

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii S.C. Creative Garden Works S.R.L denumită în continuare S.C. Creative Garden Works S.R.L este o societate care funcționează în conformitate cu legile din România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/4318/2013, cod unic de înregistrare  ( CUI ) 31450307.


Site-ul https://irigatiigazon.eu este administrat S.C. Creative Garden Works S.R.L si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.


1. Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://irigatiigazon.eu.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de S.C. Creative Garden Works S.R.L


2. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea S.C. Creative Garden Works S.R.L şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, S.C. Creative Garden Works S.R.L. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor S.C. Creative Garden Works S.R.L sau aduc un prejudiciu S.C. Creative Garden Works S.R.L ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

3. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.


4. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de S.C. Creative Garden Works S.R.L nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii S.C. Creative Garden Works S.R.L poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.


5. S.C. Creative Garden Works S.R.L nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor S.C. Creative Garden Works S.R.L


6. S.C. Creative Garden Works S.R.L are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.


7. S.C. Creative Garden Works S.R.L nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.


8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.


9. S.C. Creative Garden Works S.R.L nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa S.C. Creative Garden Works S.R.L 10. Preţurile afişate pe https://irigatiigazon.eu sunt afişate în LEI sau EURO si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, S.C. Creative Garden Works S.R.L işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.


10. S.C. Creative Garden Works S.R.L nu poate garanta că mesajele trimise catre S.C. Creative Garden Works S.R.L vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.


Politica de confidenţialitate. 

Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. S.C. Creative Garden Works S.R.L nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa S.C. Creative Garden Works S.R.L.


Denumirea Smart S.C. Creative Garden Works S.R.L este marcă înregistrată al S.C. Creative Garden Works S.R.L. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor S.C. Creative Garden Works S.R.L este strict interzisă.